ebola
Nema zapisa.
Blog
nedjelja, veljača 27, 2011


Najčešći je razlog bolja aroma, a novo istraživanje pokazuje da ova navika može pružiti i dodatne koristi.

Čaj sadrži antioksidanse katehine kojih najviše ima u zelenom i bijelom, manje u oolong, a najmanje u crnom čaju. Katehini iz čaja nisu stabilni u ne-kiselom okolišu kakav je npr. u crijevima. Zbog toga se tijekom probave izgubi oko 80 % katehina, međutim, novo istraživanje pokazuje da gubitke može smanjiti začinjavanje čaja sokom od naranče, limuna, grejpa ili limete.

Izvor: Molecular Nutrition & Food Research


U suradnji sa www.zdravlje-prehrana.com


raffaello007 @ 14:25 |Komentiraj | Komentari: 0
gooogle 1254
ludilo blog
Nema zapisa.
prer
Ako vas skripta automatski ne preusmjeri na novu adresu, kliknite ovdje.
Ako vas skripta automatski ne preusmjeri na novu adresu, kliknite ovdje.
pre
Nema zapisa.
ččč
Nema zapisa.
centar
adsenseuheaderu
Google Adsense1111
Anketa
Ocijenite kvalitetu mog bloga?





Linkovi
www.zdravlje-prehrana.com 
Anketa
Koju vrstu kruha najčešće konzumirate?





Index.hr
Nema zapisa.