ebola
Nema zapisa.
Blog
ponedjeljak, ožujak 7, 2011
Poznato je da kava izravno utječe na budnost, no nije na odmet znati da ona potiče želju žena za seksom. Tko drugi nego američki znanstvenici, ovaj puta u suradnji s australskim, su došli do ovog hvale vrijednog otkrića objavljenog u stručnom časopisu Science journal.

Slika
Izgleda da osobe pod utjecajem kofeina postaju više popustljive i povodljive. Istraživači su došli do prethodnih zaključaka serijom jednostavnih pokusa. Primjerice, dobrovoljci su bili zamoljeni da izraze svoj stav o određenom problemu. Nakon toga su razdvojeni u dvije skupine od kojih je jedna konzumirala kavu. Potom su članovi obje skupine bili prisiljavani da promijene svoje mišljenje. Skupina koja nije konzumirala kavu je bila gotovo potpuno nefleksibilna na promjenu stava, dok su ispitanici u drugoj skupini, koja je konzumirala kofein, mnogo lakše pokleknuli pred kontraargumentima.

Toliko o popustljivosti… sada o seksu. Istraživanje provedeno na štakorima je dovelo do otkrića da kava potiče seksualnu želju. Štakori koji su primili dozu kofeina su bili skloniji stvaranju kontakata sa suprotnim spolom a tome su najviše bile sklone ženke štakora. Znanstvenici zaključuju kako kofein, kada je seks u pitanju, više stimulira žene.
Dečki, nikud bez termosice pod rukom. Nikad ne znate kad će vam zatrebati.


Budi.in


raffaello007 @ 19:54 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
gooogle 1254
ludilo blog
Nema zapisa.
prer
Ako vas skripta automatski ne preusmjeri na novu adresu, kliknite ovdje.
Ako vas skripta automatski ne preusmjeri na novu adresu, kliknite ovdje.
pre
Nema zapisa.
ččč
Nema zapisa.
centar
adsenseuheaderu
Google Adsense1111
Anketa
Ocijenite kvalitetu mog bloga?

Linkovi
www.zdravlje-prehrana.com 
Anketa
Koju vrstu kruha najčešće konzumirate?

Index.hr
Nema zapisa.